Proces coördinator

Emergenz B.V., in Eindhoven is een toonaangevende expert in persoonlijk welzijn, is er voor het (psychisch) welzijn van medewerkers in zowel alledaagse, als uitzonderlijke situaties. Onze missie is om iedereen in hun kracht te zetten en gelukkig te maken door zichzelf te laten zijn.

Om onze missie te realiseren, bieden we 24/7 traumaopvang, nazorg, EMDR- therapie, trainingen, bedrijfsmaatschappelijk werk, coaching, externe vertrouwenspersoon en schuldhulpverlening aan. Dit doen we met een kernteam vanuit het hoofdkantoor en met een team van meer dan 60 gespecialiseerde en gekwalificeerde ambulante professionals.

Onze expertise is sector onafhankelijk en strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder beveiliging, retail, overheid, zorg, welzijn en offshore, en we werken nauw samen met arbodienstverleners.

De organisatie groeit en dat vraagt een extra centrale spil in het web om de organisatie operationeel in goede banen te leiden. Daarom zoeken wij met spoed voor het hoofdkantoor te Eindhoven (bij het Flight Forum) een 

 (Proces) Coördinator (psychosociale hulp/ vertrouwenspersoon en kwaliteitszorg)

Persoonlijkheid met organisatie-skills

 De functie 

Als Procescoördinator bij Emergenz B.V. speel je een sleutelrol in het beheren, coördineren en begeleiden van interventietrajecten met specifieke deeltaken, waarbij kennis met geautomatiseerde systemen nodig is, verder verlopen de overige contacten voornamelijk telefonisch.

Je levert indirect een aanzienlijke bijdrage aan het welzijn van medewerkers in verschillende sectoren. Je vervult een centrale rol in interventie trajecten. Jouw proactieve, flexibele houding en aanpak stelt je in staat om snel te reageren op de behoeften van werkgevers, medewerkers en ambulante professionals, waarbij het gebruik van digitale hulpmiddelen een integraal onderdeel is van je dagelijkse taken. Samen met ons toegewijde kernteam werk je aan het realiseren van onze missie vanuit onze kernwaarden: integriteit, zelfontwikkeling, respect, plezier, transparantie, open communicatie en het bevorderen van sterke verbindingen. Je rapporteert aan de directie.

Taken en verantwoordelijkheden

Beheren van cliëntendossiers: Zorgdragen voor de accurate en actuele registratie van cliëntendossiers.

Traject planning: Samenwerken met ambulante professionals en multidisciplinaire teams om trajecten te definiëren en te implementeren.

Coördinatie van diensten: Zorgdragen voor een effectieve coördinatie van diensten om optimale zorg te bieden aan medewerkers.

Communicatie: Effectieve communicatie met werkgevers, medewerkers, arbodiensten en ambulante professionals om verwachtingen en behoeften af te stemmen.

Kwaliteitsbewaking: Bewaken van de kwaliteit van de geleverde diensten en streven naar continue verbetering. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van data uit onze systemen voor het doen van analyses.

Multidisciplinaire samenwerking: Samenwerken met diverse deskundigen en organisaties om de algehele situatie van de medewerker te verbeteren.

Coördinatie van processen: Zorgen voor een gestroomlijnde uitvoering van processen en protocollen.

 Je profiel 

  • Minimaal HBO opleiding in een relevant vakgebied, bijvoorbeeld psychologie, sociaal werk of gezondheidszorgmanagement.
  • Aangevuld met kennis en ervaring van vertrouwenspersoon, AVG- wet en andere relevante wet- en regelgeving is een pré.
  • Bekend met de sociale kaart.
  • Ervaring in hulpverleningstraject, coördinatie en procesbegeleiding.
  • Goede kennis en ervaring met office.
  • Sterke communicatie- en organisatievaardigheden.
  • Teamspeler met coaching kwaliteiten.
  • Klantgericht en resultaatgericht.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen het bedrijfsleven.

We zoeken een kandidaat met een beschikbaarheid tussen de 24-32 uur. 

 Solliciteren? 

Is deze functie je op het lijf geschreven? Graag ontvangen we een cv met motivatie via info@emergenz.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust, mijn nummer is 040-2350131 Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.emergenz.nl

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken