Werkwijze van Emergenz.: direct trauma opvang en trauma nazorg

Alarmcentrale zorgt voor hulpverlener binnen 2 uur
Om als werkgever verzekerd te zijn van snelle, adequate traumaopvang / slachtofferhulp sluit u een overeenkomst af met Emergenz. Als klant hebt u toegang tot onze alarmcentrale die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Belt u ons alarmnummer met een verzoek om traumaopvang, dan zorgen wij dat er binnen 2 uur een of meerdere gespecialiseerde traumamedewerkers/ hulpverlener(s) ter plekke zijn, waar ook in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Directe hulpverlening bij eerste traumaopvang
Onze hulpverlener(s) zijn allen expert binnen hun vakgebied. Ze starten binnen 2 uur met het bieden van de noodzakelijke eerste professionele traumazorg/slachtofferhulp. Volgens een vast protocol zetten de hulpverleners de stappen die noodzakelijk zijn om de eerste schade maar ook de vervolgschade van de traumatische gebeurtenis voor de werknemer en voor de werkgever te beperken. Ook zijn onze traumahulpverleners getraind in het signaleren van mogelijk verwerkingsproblemen op langere termijn.

Resultaat van adequate traumaopvang
Met de structurele aanpak van Emergenz. en ons complete aanbod in hulpverlening, wordt de kans op (langdurig) verzuim van de betrokken werknemers vele malen kleiner. Bovendien reduceert deze opvang de kans op blijvende emotionele problemen, op het posttraumatisch stresssyndroom en op langdurige psychische schade.

Daarom Traumaopvang en nazorg.

  • 24/7 binnen 2 uur ter plaatse
  • Slachtofferhulp bij trauma
  • Na o.a. ongeval, overval of plotseling persoonlijk verlies
  • Trajecten voor groepen en op individueel niveau
  • Nazorg indien nodig
[caldera_form id="CF5b17ec3bdbe8a"]

[caldera_form id=”CF5b17ec3bdbe8a”]

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken