Vervolgtrajecten bij bedrijfsmaatschappelijk werk

Soms blijkt na een bedrijfsmaatschappelijk werktraject dat een situatie om vervolgaandacht vraagt. De bedrijfsmaatschappelijk werker kan dan in samenspraak met de betrokkenen besluiten dat een vervolgtraject gewenst is. Het is kan ook de leidinggevende zijn die besluit dat een vervolgtraject noodzakelijk is en opgestart wordt. Emergenz. biedt diverse vervolgtrajecten aan via bedrijfsmaatschappelijk werk. De keuze is afhankelijk van de situatie, de voorkeuren en de mogelijkheden.

EMDR
Dikwijls is het toepassen van een specifieke methode of therapie zeer effectief bij het oplossen van een bedrijfsmaatschappelijk probleem. EMDR – Eye Movement Desensitization and Reprocessing – is effectief bij het verwerken van diverse traumatische ervaringen. Deze therapie is gericht op desensitisatie: het minder gevoelig maken voor bepaalde prikkels die angst of onrust oproepen. EMDR neutraliseert de emotionele intensiteit van eerdere traumatische herinneringen.

Lees hier meer over EMDR.
Een aantal therapeuten van Emergenz. is gespecialiseerd in EMDR en in diverse andere specifieke methoden en therapie├źn die een bijdrage kunnen leveren bij het oplossen van uiteenlopende problemen.

Bedrijfsmaatschappelijk
werk door Emergenz.

  • Ondersteuning voor werknemers die belemmerd worden in hun functioneren
  • Kundige
    en ervaren consulenten bieden adequate hulp
  • Begrip en betrokkenheid stimuleren tussen werknemer en werkgever
  • Beschikbaar op aanvraag of op (vaste) dagdelen
[caldera_form id="CF5b17d56e99ae5"]

[caldera_form id=”CF5b17d56e99ae5″]

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken