(Zorg) Coördinator

Emergenz te Eindhoven, is een gerenommeerde organisatie als het gaat om adequate opvang en nazorg van werkgevers en werknemers bij traumatische gebeurtenissen, het bieden van bedrijfsmaatschappelijk werk, het verzorgen van EMDR-therapie en leveren ze externe vertrouwenspersonen aan bedrijven. Dat alles om het psychisch verzuim in een organisatie te verlagen  Samen met hun 65 goed getrainde ambulante hulpverleners/ Vertrouwenspersonen/Trainers/Acteurs bieden zij middels landelijke dekking voor iedere werkgever in ieder segment de juiste opvang bij gebeurtenissen die levens veranderend kunnen zijn voor hun medewerker en of de organisatie. Professioneel, betrokken, persoonlijk en betrouwbaar; dat zijn de kenmerken van de medewerkers van Emergenz. Ook verzorgt Emergenz trainingen op het gebied van, Vergroten van Weerbaarheid, met vertrouwen naar het werk, Omgaan met Agressie, Opvang en Nazorg voor leidinggevende en of BHV’ers allemaal met als doel het voorkomen van Psychosociale overbelasting en Stress. De organisatie groeit en dat vraagt een extra centrale spil in het web om de organisatie operationeel in goede banen te leiden. Daarom zoeken wij met spoed voor het hoofdkantoor te Eindhoven (bij het Flight Forum) een 

 (Zorg) Coördinator 

Persoonlijkheid met organisatie-skills

 De functie 

In deze ‘spil in het web-functie’ ben je samen met de andere allround zorg coördinators de centrale spil tussen de landelijke gevestigde professionals, de klant en de directie. Je stuurt zelfstandig de organisatorische en administratieve processen aan, van aanvraag van de klant tot de juiste opvolging van de vraag en de nazorg. Je brengt in kaart hoe de klant het meest passend geholpen kan worden en schakelt dan met de betreffende ambulante professional. Je leest de verslagen en volgt acties hieruit op. Je bewaakt het proces en de kwaliteit van het traject. Je bent steun en toeverlaat, vraagbaak voor zowel de interne als de externe organisatie. Vanuit deze rol ben je de verbindende factor tussen alle medewerkers. Je organiseert de trainingen van A tot Z (planning, verwerken aanmeldingen, uitnodigingen, lesmateriaal, locatie, certificaten ). Je verwerkt de declaraties van de consulenten. Heb je zelf ideeën hoe de organisatie procesmatig beter ingericht kan worden? We denken en werken graag met je mee! Je rapporteert aan directie. 

 Je profiel 

Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in Welzijn of Zorg, aangevuld met werkervaring in de welzijn of zorgsector en bedrijfsleven. Door passende ervaring in het bedrijfsleven begrijp je wat de verschillen zijn tussen zorg en bedrijfsleven en weet je deze te overbruggen door je passende wijze van benadering en dienstverlening. Je vindt het een uitdaging om je te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de veranderprocessen binnen de organisatie. Je hebt ervaring met administratieve processen.

Je bent een laagdrempelige, warme persoonlijkheid met de juiste, proactieve drive om iedere dag van jouw werk en dat van je collega’s een prettige ervaring te maken, ondanks de soms zware situaties die je bij de klanten van Emergenz meemaakt. Je vind het leuk te blijven werken aan de verbinding met de professionals die door het hele land werkzaam zijn. Je kan je staande houden in een hectische omgeving waarbij de dag anders kan verlopen dan je verwacht had.

Vanzelfsprekend beschik je over actuele kennis van en ervaring met de MS Office-pakketten, ervaring met Excel is vereist. Kennis van Vertrouwenspersoon werk is een pre. Je krijgt een on the job inwerkprogramma van 2 tot 3 jaar alvorens je een allround Coördinator bent. We zoeken een kandidaat met een flexibele beschikbaarheid tussen de 20-24 uur. 

 Solliciteren? 

Is deze functie je op het lijf geschreven? Graag ontvangen we een cv met motivatie via info@emergenz.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust, mijn nummer is 040-2350131 Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.emergenz.nl

Contact

Wij komen graag in contact met u.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken