Management coaching

Maatwerk in management coaching
Emergenz. werkt samen met een aantal ervaren coaches die zich volledig richten op het coachen van managers en professionals. Deze coachsessies zijn vaak één op één, zodat gefocust wordt op de individuele behoeften van de manager. Management coaching is gericht op het zichtbaar en effectief toepasbaar maken van (potentiële) competenties. De coachtrajecten kunnen betrekking hebben op uiteenlopende competenties, van effectief leiderschap tot en met nazorg en begeleiding na een schokkende gebeurtenis. Volledig op de wensen van de individuele manager afgestemd, zorgen onze coaches voor een maatwerktraject.

Waarom management coaching?
De dagelijkse praktijk wijst dikwijls uit dat managers zo in beslag worden genomen door hun werk, dat er geen tijd voor reflectie overblijft. De persoonlijke en professionele ontwikkeling van de manager krijgt hierdoor niet voldoende aandacht. Competenties die in aanzet aanwezig zijn, worden niet doorontwikkeld. Bij management coaching wordt bewust tijd en aandacht besteed aan de competenties die van de manager verwacht worden. Na een grondige (zelf)analyse gaan manager en coach aan de slag om doorontwikkelingen te realiseren. Doordat het traject van management coaching extern plaatsvindt, ontstaat de vrijheid om reflecterend te kijken naar de eigen motieven, handelswijze en prestaties. Management coaching is altijd gericht op (door)ontwikkeling en verbetering, waar zowel manager als werknemers en werkgever de vruchten van plukken. Onderwerpen die tijdens management coaching aan de orde kunnen komen zijn: managementstijlen, persoonlijke profilering, kernkwaliteiten en valkuilen. coachend leiding geven, grip krijgen, zelfinzicht ontwikkelen, balans vinden en houden, omgaan met stress, motiveren etc etc.

Voor wie is management coaching?
Management coaching is bedoeld voor elke projectmanager, praktijkleider, directeur, teamleider, coördinator, manager of ondernemer die behoefte heeft aan effectieve reflectie op en ontwikkeling van zijn competenties.

Meer informatie over management coaching
Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of referenties.

Daarom Management coaching.

  • Gericht op ontwikkeling en verbetering
  • Realiseren van doorontwikkelingen
  • Extern traject

[caldera_form id=”CF5b1e863a81026″]

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken