| Home | Nieuws | Over ons | Werkwijze | Contact  
| Vergoedingen  |  Referenties  | Aanmelden Nieuwsbrief    
 
Directe opvang nodig?
Bel de alarmlijn!
  0800 777 44 44 
Hulpverlening bij conflict
Psycho educatie na plotseling overlijden van collega
Onze bedrijfsmaatschappelijk medewerkers staan voor u klaar
 
 
 

Emergenz. Academie

Emergenz. Academie is een onderdeel van Emergenz. B.V., de expert in persoonlijk welzijn. Emergenz. is een landelijk opererende organisatie voor adequate eerstelijns en tweedelijns hulpverlening bij traumatische gebeurtenissen, zoals een overval, ongeval, geweldincident of sterfgeval. Naast trauma opvang, biedt Emergenz. ook vertrouwenspersonen, bedrijfsmaatschappelijk werk, EMDR, trainingen en management coaching.

Door jarenlange ervaring op het gebied van onder meer traumahulpverlening en bedrijfsmaatschappelijk werk, geven we vanuit deze expertises ook al jarenlang workshops, trainingen en presentaties. Mede door de stijging van de vraag naar trainingen is de Emergenz. Academie gestart, waarin we een zo breed mogelijke doelgroep willen trainen. Dit betreft zowel maatwerktrainingen op verzoek, als trainingen middels open inschrijvingen. De trainingen zijn in principe voor iedereen toegankelijk. Trainingen vanuit de Emergenz. Academie kunnen In Company of op één van de locaties gegeven worden.

Trainingen
De trainingen worden in kleine groepen verzorgd, van minimaal 4 en maximaal 10 personen. Tijdens de trainingen wordt steeds gekozen voor een natuurlijke mix tussen theorie en praktijk, om zo optimaal mogelijk kennis over te dragen en te laten beklijven. Daarbij staat in de gehele training het eigen gedrag en de houding van de deelnemer centraal. Bovendien gebruiken de trainers situaties en voorbeelden van de deelnemers om deze te koppelen aan wetenschappelijke theorieën en praktische inzichten. Tijdens iedere training wordt gebruik gemaakt van de inzet van ervaren trainingsacteurs. Hierdoor worden realistische situaties nagebootst in simulaties. Na voltooiing van de training ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

De trainers van de Emergenz. Academie hebben allen een relevante HBO opleidingsachtergrond en ruime praktijkervaring in zowel trainingen als hulpverlening.

Studiemateriaal
Het studiemateriaal is inbegrepen bij de prijs van de training. Voorafgaand aan de training ontvangt de deelnemer digitaal het boekmateriaal. Tijdens de training zelf zullen hand-outs uitgereikt worden. 

Aanbod
Momenteel bieden we de volgende trainingen aan:

  Opvang en Nazorg  
  Omgaan met Agressie 
  Telefonische communicatie 
  Psychische klachten en stoornissen 
  Verdiepingsmodule: Verslaving 
  Verdiepingsmodule: Licht verstandelijke beperkingen 
 
               
Direct contact met Emergenz. B.V.    040-2350131    Nieuws   
Luchthavenweg 81 -146a   040-2350705   Vacature   
5657 EA Eindhoven   info@emergenz.nl   Downloads  
Nederland   contactformulier   Onze cases   
                


 

© 2014 Emergenz.    Powered by Truestars CMS    Design by Slampaq Solutions BV    Disclaimer  |  Sitemap  |  Links Traumaopvang Nederland is een 
onderdeel van Emergenz.